Sanjske počitnice

Ponujamo vam najboljše hotele in storitve...

Ob ustanovitvi naše nove spletne strani, smo imeli v mislih predvsem Vas drage stranke, ki si želite od agencije več kot le katalog in nasmejan obraz naših zaposlenih.

Želimo približati luksuzni turizem...

Želeli smo ustvariti stran, katera Vam bo kar najbolje predstavila čudovite hotele, Resorte in otoke višjih kategorij in Vam odgovorila na čim več Vaših vprašanj.

Prijava v sistemPozabili geslo ?

Iskanje po spletnem mestu

Iščete vsebino pa je ne najdete?

Uporabite iskalnik za iskanje po luksuzni ponudbi, ki smo jo pripravili za Vas.


Zahtevajte vašega osebnega svetovalca

Si želite individualni posvet?

03 898 15 50

Sodelujte v nagradni igri

 

Nagradna igra

Želite več informacij

V kolikor potrebujete več informacij, nam pustite vaše podatke!
Pošlji      

Maldivi

Maldivi - sanjske počitnice

Maldivi

Maldivi - beli biseriKot beli biseri, so okras Indijskega oceana Maldivi. Kar 1190 otočkov razporejenih po 26 atolih spada med najlepše otočke našega planeta ter so za mnoge raj na Zemlji.

Še preden pristanete na njihovem letališču, boste čez okno letala opazili lepoto koralnih grebenov, ter atolov in posameznih otočkov… Leteli boste, ter se zavedali, da boste kmalu prav Vi sedeli na eni izmed čudovitih belih plaž ter srkali koktajl v družbi Vaših najdražjih daleč stran od preostalega sveta. Postali boste nervozni od sreče ter pričakovanja vse do prihoda na Vaš otok, kjer Vam bo lepota otoka vzela dih in Vas v hipu pomladila ter sprostila.

Trenutno je od vseh otočkov turističnih kar 99 in številka se vsako leto povečuje z novimi resorti. Turizem se je na Maldivih pričel razvijati z letom 1972, ko so Maldive prvič obiskali Italijani. Iz počitniških sob ter hišk pri domačinih, narejenih iz koral ter palmovih listov, so danes nastali prelepi resorti, ki nudijo gostom vse kar si zaželijo. Mnogi resorti so avtentično gradnjo domačinov tudi ohranili in tako svoj resort nadgradili s pravo Maldivijsko arhitekturo kljub ter novogradnji ter visoki kategoriji otoka.

Pesek bel, kakor je bel nasmeh prijaznih domačinov; turkizne lagune in pisan podvodni svet privabljajo mnoge… če k temu prištejemo odlično kulinariko, toplo morje, sanjske hišice na plaži ali nad vodo, sonce ter gostoljubnost ljudi, smo našli pravo destinacijo za vse nas.

Bom na Maldivih samo poležaval!?

Rajski otoki, niso namenjeni samo turistom, ki želijo poležavati, kot mislijo mnogi; zagotovo pa se gredo mnogi tja resnično »odklopit« od vsakdanjega hitrega tempa ter stresa in si želijo le mir in zasebnost.

Ne glede na velikost otoka pa imate na skoraj vsakem otočku enako izbiro dodatnih dejavnosti, ki pa se glede na lokacijo otoka ter kategorijo znajo razlikovati.
Vsi naši otočki ponujajo odlične welness centre, ter potapljaške centre; pri mnogih najdete tudi športna tenis igrišča ali fitness, odbojko na mivki, nogomet ali otroške igralnice

Izleti na sosednje otočke, ribarjenje, križarjenja, pikniki na zasebnih sipinah, celo krajše kolesarske ture so na voljo (otok ShangriLa) ter več različnih restavracij, barov, vinske kleti ipd…

Z veseljem smo na Maldive poslali že mnoge, ki so trdno verjeli da se bodo tam dolgočasili in smo jim dokazali nasprotno… dnevi v paradižu minejo vse prehitro in še prekmalu smo nazaj v svojem domu, hitimo po službenih obveznostih ter skrbimo za svoj dom in svoje najdražje; zato je prav da si na dopustu privoščimo čas zase, pozabimo na čas in si dovolimo malo razvajanja.

V kolikor vseeno želite na dopust odnesti tudi nekaj svojega dela ali vsaj malenkost nadzora nad njim, Vas lahko pomirimo z dejstvom da večina otokov ponuja računalnike ter brezžično omrežje.

Vreme

Vreme je na Maldivih vse skozi lepo in toplo, vendar kot povsod so tudi tukaj določena obdobja, ko je veter močnejši in so padavine pogostejše.
Ob vremenskih podatkih dandanes je potrebno biti previden, saj že dolgo ni več tako da, dežuje le od aprila do novembra ter da če boste odšli na pot februarja zagotovo ne boste imeli dežja. Žal, ob današnjem podnebju več ne moremo zagotovo vedeti kdaj bomo naleteli na slabše vreme, lahko pa se glede na zgodovino vremena približno orientiramo. Tako torej velja, da v kolikor želite kakšno dodatno uro sonca, odidite na Maldive med novembrom ter aprilom; med bolj deževne mesece pa spada obdobje med Majem in sredino oktobra. Najbolj priporočljivi meseci za potovanje pa so januar, februar ter vse do druge polovice marca.

Mnoge stranke bodo znale povedati, da so imele veliko lepše vreme junija kot novembra, zatorej vsem strankam polagamo na srce da naj se z vremenom ne obremenjujejo, v kolikor želijo dobiti boljše ponudbe in cene ter si sredi našega poletja želijo poležavati na rajskih plažah Maldivov.