webcam queen fucks a machine.www.xxxvideostv.net tokyo woman in bikini smoking at pool. www.sexex.pro https://want2jerk.com

O nas

Home / O nas

katja_forstnerSpoštovani, v več kot 20 letih delovanja si je naša turistična agencija Manager zgradila sloves najboljše agencije za izdelavo unikatnih počitnic ter poslovnih dogodkov na najbolj zaželenih kotičkih sveta.

Ponosni smo, da za vas raziskujemo in potujemo, odkrivamo hotele in ponudbe, ki ne razočarajo in poosebljajo marsikatere sanje.

V le petih letih delovanja na področju luksuznega turizma, smo si z znanjem in strokovnostjo uspeli zagotoviti trdno pozicijo na trgu. Strankam zagotavljamo zasebnost, uresničujemo še tako skrite želje, saj je vsak naš program pripravljen glede na potrebe in želje posameznika.

Organizacija luksuznih počitnic, sanjskih porok, nepozabnih medenih tednov, strokovnih poslovnih kongresov ter zaključkov po celem svetu so postali del našega vsakdanjega dela. Vsak dogodek organiziramo z visoko pomembnostjo in bdimo nad vsako malenkostjo v času priprave. Z znanjem, ki si ga lahko pridobiš le z leti delovanja, ter srčnostjo v okviru družinskega podjetja, za vas izbiramo in vam svetujemo le najboljše.

Potovanja in raziskovanja novih koncev sveta so naša strast. Pred vami je predstavitveni katalog naše zlate kolekcije najboljših turističnih destinacij. Želimo si, da boste ob listanju in prebiranju ponudbe sanjskih koncev sveta, navdušeni v tej meri, da boste še v tem letu izbrali SVOJE SANJSKE POČITNICE!

Živite svoje sanje,skupaj z nami!

Katja Forštner
Vodja sanjskih počitnic
katja.forstner@sanjske-pocitnice.si

https://tikpornvideos.com i think you secretly want to fuck men.
http://porncavehd.com